Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

kolos.veliky

20. 5. 2010 8:02
Držím Vám palce

A z názorů lidí, pro které je normální místo práce chodit na úřad pro dávky a čekat až jim ČSSD zase něco přisype, si nic nedělejte.

Kdo se o sebe umí postarat se neztratí. Ti ostatní budou za pár let stát v ulicích a volat, že za ty dluhy nemůžou. Jako v Řecku.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

20. 5. 2010 8:48
Re: Držím Vám palce

Tak ten pán se má jako v Řecku.

0 0
možnosti
H

H216

20. 5. 2010 7:53
Děkuji

máte moji úctu a držím palce v životě, někdy opravdu nejednoduchém a těžkém. Vždy záleží na člověku, zda si bude stěžovat a skuhrat nebo s tím něco udělá. Štěstí mu nepřinese nikdo jiný než on sám. A spoléhat se na lháře a podbízivce, že mi vyřeší moje problémy? Ne. Oni vždy budou řešit hlavně svoje, Jen ten, kdo mě bude podporovat v mé samostatnosti a v mojí svobodě, ten si zaslouží můj hlas, bez ohledu na průšvihy a pomluvy.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

20. 5. 2010 8:38
Re: Děkuji

A  že se tedy necháte vydržovat v ekonomické závislosti na těch ostatních. Kdybyste chtěl být vskutku samostatný, měl byste si ten invalidní důchod zakázat. Ale vy dobře víte, že vás ten zaměstnavatel si drží jenom proto, aby naplníl kvotu a aby měl nižší daně. Vám navíc může dát nižší mzdu, protože vás jako pracovní sílu dotuje sociální stát,m který pravice chce jenom zničit. Pro zdravé jste pouze nekalou konkurencí.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

20. 5. 2010 7:49
Když jste se schopen uživit

jako vrátný, tak proč byste měl brát invalidní důchod, který předpokládá, že se nejste schopen uživit sám. Což právě hlásají pravičáci, kteří tvrdí, že je absolutně nepřípustné, aby polovina národa brala sociální dávky. Což je tedy i váš případ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz