Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo volí levici je blázen a kdo volí pravici je letiště... Pak babo raď.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale dnešní politici, včetně těch co se proklamují jako pravice tíhnou k socialismu. Je to jasné, protože tím získávají mnoho voličských hlasů. Socialismus totiž  nabízí možnost, žít z peněz jiných lidí. Kapitalismus nabízí jen možnost vydělat si peníze svou prací a žít z nich. Většina lidí žije raději z práce jiných. Je to pohodlnější. Proto socialismus je pro mnohé lidi přitažlivější než kapitalismus.

1 2
možnosti
Foto

Být bohatý je hezké, ale neochrání Vás to od toho, být blbý

2 1
možnosti
Foto

Blbost není otázka peněz...., mluvíme o blbosti a nebo penězích?

2 2
možnosti

tak to máte špatný,tu levici zvolíme my blázni.a dokonce by mi stačilo aby táhli od vesla ti,co tam jsou dnes.jinak ani nic nepotřebuju,jen trochu té škodolibé radosti.pěkný pohled do těch pravicových štábů to byl.;-D

2 4
možnosti
Foto

Typické.... Děkuji. Nic víc než škodolibost byste tam neměl?

2 0
možnosti

ODS jsem kdysi volil, protože je to snad jediná strana, kde jsou opravdoví odborníci. Je to strana, která je skutečně pravicová a její program je profesionálně vypracovaný. Mj. je tam nepřímo i řešení cikánské strany ze všech stran.

1 2
možnosti
Foto

Takže nacionální cosi?

0 1
možnosti

Se vším s vámi souhlasím, až na tu ODS. Ta udělala tragickou chybu. Protože mezi nejdůležitější ve vládě patří ministr financí, tak tuto funkci má vždy zastávat nejen odborník- ekonom, ale i člen strany, která ve volbách zvítězila, žádné jiné. ODS nemohu volit, protože dovolila a de fakto odsouhlasila jako bývalá pravicová strana zvyšování daní, což je proti  živnostníkům

1 3
možnosti
Foto

Já jsem pravicový, protože jak většina z nás dávám přednost invidualismu před kolektivismem je pro mě posvátné soukromé vlastnictví  a svoboda podnikání, odmítám státní zásahy do hospodářství a uznávám neviditelnou ruku trhu, vážím si tradic na kterých stojí náš stát.

Nejsem levicový z důvodu že neuznávám rovnost politickou, stejně tak sociální a neuznávám rovnost  příležitostí,  jsem proti státním zásahům do ekonomiky, odmítám kolektivní podnikání, rozsáhlé sociální zabezpečení, vysoké zdanění příjmů a třídní pojetí společnosti

To jsou důvody, proč  přes veškeré maléry je mně stále bližší ODS

1 4
možnosti

Jestliže vláda a všechny strany ve vládě zvyšují daně, tak jsou to strany levicové. Jediná strana, která chce snižovat daně, a tím i zvyšovat plat, což většina lidí nechápe, nebo nechce vyšší plat, je strana Svobodných. Kdo aspoň trochu rozumí ekonomice, tak ví, že pak by výplaty rostly a snižovala se nezaměstnanost. Je škoda, že mnoho lidí s malým platem a nezaměstnaní to nejsou schopni pochopit. Jsou sami proti sobě. Za těch 23 let by už mohli voliči pochopit, že zatím žádná strana pro ně nic moc neudělala. Jeden poslanec z ČSSD se na squoši prořekl-nás volí samí paka. Jeden krásný případ. Ministr spravedlnosti z ODS pracoval s mnoha právníky přes deset let na novém občanském zákoníků, který je z mnoha důvodů pro všechny velmi výhodný. ČSSD tento zákoník už přes pět let nechce schválit. To je jeden z vzorných případů, jak jde ČSSD skutečně o lidi. ČSSD taky schválila solárky na polích a snižování cen jen o pět procent a navýšení ceny na desetinásobek. ČSSD byla taky proti rovné dani, což ke okamžité zvýšení a následný růst mezd. Další z mnoha důkazů, jací jsou odborníci v ČSSD a jak jim jde skutečně o lidi. To všechno a mnoho jiného ale levičáci bohužel nikdy nepochopí. Proto pokud budou ve většině, tak zlepšení tu nikdy nebude.

3 4
možnosti

To jsou vsechno zkreslene predstavy a kecy...Spousta lidi sama sebe povazuje za pravicaky jen z hrdosti. U nas a v postkomunistickych zemich vladne predstava, ze pravicak je schopny, inteligentni a pracovity jedinec, zatimco levicak je hloupy liny neschopa...V praxi tomu tak neni...tedy statisticky samozrejme "socky" voli levici, takze pokud secteme vsechny volice levice, bude tam nezamestnanych a mene schopnych vice, nez je tomu u volicu pravice, avsak pravidlo to rozhodne neni. Ve skutecnosti o levici a pravici prilis nejde. Jde o funkcnost a nefunkcnost. Jde vytvorit funkcni spolecnost jak levicvou, tak pravicovou a podobne lze vytvorit nefunkcni spolecnost...Za demonizaci levice v CR muze 40 let komunismu a jeho nasledny pad...nicmene vsimnete si jedne zajimavosti...zatimco komunismus padl, tridni boj pretrval...;-)

7 0
možnosti
Foto

Tak zcela pravdu nemáte. Z ekonomického hlediska jsem socka. Výjimka potvrzuje pravidlo. A znám spoustu bohatých levičáků a chudých pravičáků. myslím, že nezcela platí ekonomická nadstavba, jak jí popsal Karel Marx...

1 4
možnosti
Foto

Mám jednu ruku dlouhou a to je ta pravá natahovací. Jinak pravicová strana v této republice neexistuje. Ti, co se považují za pravici, jsou pouze převlečení bolševici.

5 2
možnosti
Foto

Když myslíte. To si ale myslí většina národa. To je věc národa... Ne má. O tom je také článek.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS