Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38o86s13e65f 22P24o91t46r

13. 3. 2013 20:56

Už byste toho, té nízké závisti a závidění měli nechat.

Nepopírám, že všichni jsou potřební, ženy s nízkými příjmy, důchodci, zdravotně různě hendikepovaní, ale vyčítat stotisícové příjmy zástupcům lidu, poslancům a senátorům, kteří bezprostředně ovlivňují a řídí náš život mi připadá nízké.

Proč nebojujete proti výrostkům, sportovcům, kteří prohlašují za 150 tisíc měsíčně do míče ani nekopneme, proč nebojujete proti lobby slunečních elektráren, kteří mají obrovské, nezasloužené zisky, proti ředitelům státních nebo polostátních podniků s měsíčními milionovými příjmy, proč nebojujete proti zneužívání peněz a korupci v municipiálních úřadech ?.

Žijete mimo reálný svět, svoje komplexy si řešíte mimo životní realitu v nádražní lampárně ( = platy poslanců), váš životní rozhled stačí tak na  seriálny v TV Nova, popřípadě na  Troškovy filmy.

0 0
možnosti

Samozřejmě je tento bludný kruh založen na tom, že tu je "pravice" a "levice", ty předstírají souboj a demokracii - ale vždycky se shodnou na tom, co jim vyhovuje: zvýšení posl.platů, prolobbované zákony, které stát stojí miliardy, ale poslance nic..at atd.

Výborná metoda pravice je strašit, že vyhrajou komunisti, a proto nás volte, ať můžeme krást dál!! ČSSD ovšem není zárukou ničeho a komunisti mají málo voličů... 

De facto je celý mocenský systém zkorumpovaný včetně státní správy a spřátelených firem - to vyplývá logicky z prohlášení šéfky malých a středchních firem, že bez provize či úplatku nemá nikdo šanci dostat veřejnou zakázku. Tak to je 23 let. Jediné řešení je vymést staré strany a zvolit nové..což ovšem nemusí být záruka, že noví politici nebudou korumpovatelní, ale je to zjevně jediná možnost. :-)

0 0
možnosti

"senátoři - naštvou většinu společnosti a stejně zvítězí": To jsou určitě ti, co poslali prezidenta Klause  k soudu za velezradu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz