Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Zeman může peskovat novináře? Z jakého titulu? Z titulu někoho, kdo je Nejvyšším soudem označen za lháře? Že sám do médií vypouštěl lži? Lži, které sám od pofidérních médií přebral? Není trochu pokrytec?

3 4
možnosti
MB

"... jejíž představitelé vynikají pozoruhodnou kombinací minimálních znalostí a maximálního sebevědomí. Upovídaní komentátoři, kteří píší o všem a nerozumějí ničemu ..." Koho mi to len tu na blogu pripomína?

8 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JH

Pane autore, kromě toho, že jste zřejmě paranoidni, také používáte častou fintu nařčení někoho z něčeho a potom jeho zneucťování.

On ten náš prozident má pravdu.

11 4
možnosti
Foto

Myslím, že kdybych komentoval Vaší osobnost, byl byste vytočen do nepříčetnosti. Což takhle schizofrenie. Vy jste zneuctil mě, aniž byste chápal význam slova. To znamená, "nevím co to je, ale uráží mě to." Až budete chtít cosi komentovat, použijte paranoiu jinde. Co třeba mistr Zeman, kterého považujete za pravdomluvce, nikoliv tak já. Že byste se stal praktickou ukázkou mé teorie? Zavinil jste si to nyní sám.... ;-D

5 14
možnosti
FE

Člověk, který si chce uchovat zdravé a objektivní myšlení nesmí nikdy číst noviny.

5 0
možnosti
Foto

Ani koukat na televizi

0 0
možnosti
FE

Kdyby voliči nebyli medálně zblblí, nikdy by se člověk buranského typu nemohl stát prezidentem

12 6
možnosti
JK

J67i57ř13í 74K39o34p88u62n

9. 3. 2013 22:41

Však se taky nestál.

7 1
možnosti
Foto

Naplňte deset deníků, padesát televizí, sto týdeníku a měsíčníků a tisícovku občasníků dobrými profesionálními redaktory a novináři... A hlavně pak všechna ta moudra zkuste prodat. Bohužel je snaha prodat čím dál víc vedena pokleslostí.

5 0
možnosti
VM

Pane kolego, prohlédněte si titulky v dnešních denících, případně na webových stránkách zpravodajských servrů. Pokud pak nedáte za pravdu prezidentu Zemanovi ohledně našich medií, tak se nechte odborně vyšetřit.

11 6
možnosti
Foto

Politik, hlavně prezident by měl být oporou demokracie. Stejně jako jsou média jakousi scénou obrany demokracie. Pokud platí svoboda slova, platí i svoboda titulkování článků na zpravodajských serverech či tisku. Jistě si pamatujete kameloty prodávající Večerní Prahu. "Masakr v Dejvicích byl pouhým řáděním krysy v kurníku plným slepic." Jak se to ale prodávalo, že? Vy byste asi nebyl dobrý šéfredaktor. Myslím, že odborné vyšetření v jistých oblastech jsem již absolvoval. nevím jak je na tom řádění ve vašem kurníku....

6 9
možnosti
Foto

Ač jsem rovněž novinář, se Zemanem naprosto souhlasím. Pan autor tohoto blogu by si měl nejprve ujasnit, co chce říct a pak kritizovat. Půlku textu tvoří citace Zemana a druhou půlkou jsou jakési nesouvislé, neuspořádané bláboly. Pan autor si asi nevšiml, že po stráce stylistické i rétorské, patří Miloš Zeman na špičku současné politické scény. Pan autor si rovněž asi nevšiml zběsilé kampaně médií, milujících senilního knížete, proti Zemanovi, kdy se vytahovala kdejaká špína a používány byly i vyložené lži. Naprosto stejně se předvedla média v neuvěřitelně špinavé a evidentně kýmsi zaplacené, kampani proti končícímu prezidentovi Václavu Klausovi. Zeman má naprostou pravdu, že mezi námi novináři je neprofesionální, zkorumpovaná verbež, která tuto profesi dokázala dokonale dehonestovat. A případné kritiky upozorňuji, že nejsem ani Zemanovec, ani Klausovec, ale volič Pirátů!!

25 5
možnosti
Foto

Pokud jste novinář a znáte kodex, pak jistě víte, že nejde o zpravodajský žánr, ale blogerské vyjádření. Rozdíl mezi publicistikou a zpravodajstvím také znáte. Znáte i můj postoj k Zemanovi. A je jisté, že Váš názor je zcela též ovlivněn sympatiemi k panu Zemanovi. Takže jsem na tom stejně. Pokud se novinář sníží ke komerčnímu sdělení o čemkoliv za jistou odměnu, je mi ho líto. Jako stejně kritika mého příspěvku a snad jakési stylistické rady.. Děkuji, čeština je jak sám víte dost těžký jazyk. V novinách denně najdu chyb.... jejda. Jako ve Vašem komentáři, pokud bych se chtěl mstít... ;-D Pokud jste novinář.

4 12
možnosti
Foto

Zemanova slova na adresu médií byla přímým zásahem na komoru.

19 3
možnosti
RF

U vás se nachází komora kde, Františku Matějko?:-)

5 9
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz