Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, dá se říci, že jsem to očekával přesně tak, jak jsem to napsal. Děkuji za komentáře. Nic s tím nenadělám. I podle zaslaného vzkazu na blogu od jednoho čtenáře s odkazem na nějaký eshop je mi jasno. A přímo rozjasněno. :-) vlastně ;-D

0 0
možnosti

Víte, člověk, který se podílel od roku 2002 na všech státních rozpočtech a dokázal jako "vynikající" MF zvýšit státní dluh za 6 let z 0,9 na 1,7 biliónu korun, člověk, jenž jako MF přivedl tento stát 2x během 4 let do ekonomické recese, přičemž v září 2008 hlásal v PSČR, že jsme "ostrůvkem stability", přestože již bylo v té době veřejně známé 5 měsíců, že nastala velká krize a HDP se propadalo do mínusu, člověk, jenž 18 let ovlivňuje všechny velké zakázky na ministerstvu obrany, člověk, který dokázal (jako těžký "pravičák") za 6 let posunout o 15 dní den daňového volna, přestože se dušuje, že nezvyšuje daně, to je opravdu "profesionál na svém místě".

2 0
možnosti

J69o22s71e64f 23P63o44t83r

10. 2. 2013 21:50

problém je, že u nás se nekritizuje věcně. Je špatný v tom a v tom, tady mám důkazy a přeji si , aby zmizel z mého světa - krtizovaný buď zmizí, když to tak cítí většina, nebo nezmizí. U nás se přímo osobně nenávidí, možná  že je jako vládní odborník  dobrý, ale ty jeho vlastnosti, podívejte se na ten jeho ksicht a ta jeho samolibost !  okamžitě odstranit, revoluce, defenestrace, stávky, vyjít do ulic !

-------

Nedá mi, abych znovu jako příčinu tohoto stavu neviděl reálný socialismus. Pamatejete se ? Moderní budovy okresních a krajských sekretariátů a v nich funkcionáři oddělení od dělnické třídy, pracující inteligence a družstevních rolníků hradbou  :  VB (veřejná bezpečnost s jejich občanskými pomocníky), StB (státní tajná bezpečnost s jejich placenými informátory), LM (lidové milice - ozbrojená pět dělnické třídy). Kritizovat je , znamenalo okamžitě se vystavit pronásledování a trestu.

Komunističtí funkcionáři tak byli vládci  bez poskvrny, nerozváděli se, nepili, nekradli, nedělali žádné chyby, prostě od obcného lidu byli vzdálení v auerole božství  jak egypští faraonové.

-------

Jenže teď pro většinu lidí, jejichž největší intelektuální  výkon je sledování seriálů na Nově, jsou součaní vládci jedním z nich, bulvár lidem  přibližuje jejich špínu a nedostatky a prostý člověk se ocitá v obrovském zmatku, jak mu můžou tito nedokonalí lidé, bez aureoly polobožství, vládnout. Tak je výběrově, podle osobních sympatií nenávidí nebo bezvýhradně podporuje a jakékoliv objektivní kritika jde stranou.

0 1
možnosti

U nás jsme průměrného platu 30 t. nedosáhli, Slovincům se to povedlo, Lotyšům nejspíš taky. Silně ale pochybuji, že to je způsobené sympatiemi k Jágrovi a nesympatiemi ke Kalouskovi. U nás se jen hůře hospodaří. My těm Kalouskům a Klausům přiliš věřili. Při prvních neprůhledných transakcích jsme je měli vyhnat. Pak by se i u nás muselo lépe hospodařit.

5 0
možnosti

I21r52e85n54a 40H19r62u58b27á

10. 2. 2013 18:41

A chtěl by jste žít ve Slovinsku nebo Lotyšsku? Myslíte, že je tam líp? Ona výše platu sama o sobě k posouzení životní úrovně jako ukazatel nestačí.

3 0
možnosti

To že je Jarda jedním z nejlepších hokejistů historie je objektivní fakt, který se dá změřit.

To že je Kalousek ne úplně dobrým ministrem financí ale hlavně je špatným politikem, je také fakt a dá se změřit.

To že je špatný MF je poznat z rozpočtu a vývoje HDP. Není to úplně špatné, ale také to není dobré.

To že je katastrofální politik je vidět z názoru lidí.

Můžu být dobrý MF a proto špatným politikem, ale on není ani jedno. On je jenom obratný zákulisní manipulátor.

Nevím co positivního bych oněm řekl.

5 2
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz