Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neviděl jsem tu smlouvu o H-Systému, ale rozhodně se nedá říci, že naletěli jen hlupáci: Fyzik Pavel Středa určitě hlupákem není:

http://www.virtually.cz/clanky2/4254.html

0 0
možnosti
Foto

Fyzik může býti inteligentním fyzikem, nikoliv odborníkem na realitní smlouvy apod..... :-)

0 0
možnosti
Foto

V podstatě ano. Jak jsem napsal, je to záležitost voličů a voleného jako takového. Když hlupák, inteligent, prostě občan, volič naletí slibům voleného zástupce, pak jistě. Ale to je problémem i jinde. Neznalost neomlouvá stejně, jako v zákonech. Není to tak jednoduché, jak se zdá. A pokud je to, jak jste napsal s kupónovou privatizací, tak ano. Národu nedošlo, že by nemusel nakupovat kuponové knížky, jelikož kuponová privatizace měla chyby. Klaus by zřejmě musel zauvažovat, jako obchodní řetězec, kdyby lidé nenakupovali levné, nekvalitní potraviny....

1 0
možnosti

Takže můžeme s klidem říci, že vše doposud u nás vymyšlené a vládnoucí garniturou naservírované lidem bylo fajn. Třeba i ta kuponová privatizece. Pouze byla předhozena ekonomicky negramotnému národu, kde pouze pár desítek jedinců chytilo příležitost za pačesy. A tak by se dalo pokračovat na řadě případů.

0 0
možnosti
Foto

Těch  lidí, co na privatizaci si přišlo k pěkným penězům bylo víc jak  desítky. Třeba já, ač neekonom jsem na privatizaci vidělal  slušné peníze a lidi, co znám také.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS