Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolte abych vás poučil o vašich právech (a zejména ne-právech).

1. Právo na přestávku na oběd máte až po šesti hodinách (čtyři hodiny jste si vy, nebo váš informátor vymyslel)

2. Doba oběda se do pracovní doby nezapočítává (takže pokud žvýkáte v pracovní době, může být šéf nespokojen.

PS: Jak dlouhá že je vaše zkrácená pracovní směna (při níž náhodou nestihnete posypat cestu, po níž chodí zákazníci - a to přesto, že byste tolik nemrzl, jako v nevytopené boudě)?

2 3
možnosti
Foto

Nejsem zpravodaj, ale publicista.

2 1
možnosti

No, tu vrátnici by šéf nechat zálátat mohl, ono to stojí i jeho dost peněz, když se tam musí topit jak pro panelák. Jinak s vyšším čísílkem na pásce nepočítejte, jde o nekvalifikovanou práci a klidně vám napíšu, jak taky občas vypadá den vysoce kvalifikovaného programátora s podstateně vyšším platem, jestli chcete.:-)

4 0
možnosti

doplňující otázka na bloggera: A proč tam děláte když je to pro Vás tak nevýhodné, zkuste mu říct, že s tím švihnete a počkejte na výsledek, třeba se to zlepší

2 0
možnosti
Foto

Už jsem s tím švihl, před týdnem. Nezlepší se to. ;-D

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS