Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až někdo lidu vysvětlí, jakým kouzlem je možné udělat z 10 miliardového majetku v r.1948 134 miliardový majetek v r. 2012, a to prosím za situace, kdy církev svatá v r. 2008 zatoužila po majetku ve výši 274 miliard, tak je možné uvěřit, že ty restituce jsou oprávněné.

Ale jak je možné, že církev přivlastńuje majetek, který patřil panence Marii a jiným svatým, tak tento hřích už odpustit vůbec nelze.

1 4
možnosti
Foto

Vy jste, rezjire, prostě nepoučitelný. Furt tu plácáte ty své nesmysly .... snažíte se svou nechápavost člověka 21.století včelnit do chápání lidí před několika staletími.

Nechcete si už najít nějaký relevantnější argument?

A Vaše přepočty cen z roku 1948 - víte, jestliže v roce 1948 někdo chtěl nějakou nemovitost a zaplatil za ní tehdejších 50 tisíc korun, tak dnes za stejnou nemmovitost dá nejméně milion. Musíte, místo svého tupého opakování nesmyslů a lží, začít trochu přemýšlet.Rv

4 0
možnosti

Jen tak pro pořádek to nebyl Herodes, ale Pilát Pontský.

6 0
možnosti

Autore,jste opravdu tak naivní,že někdo zruší církevní"restituce"?Jste jeden z těch málo myslících a zahleděných do minulosti.Jste ubohý.

2 6
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz